Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Eala Bia

pA, pastissos, galetes... i curiositats!

  • 1
    Mecenes
Arròs amb llet
Accés a un munt d'articles i receptes. No només transcripcions de receptes que tinc a Youtube: moltes més! També articles sobre ingredients, informació nutricional, història d'alguns plats i curiositats vàries. Compartiré amb tu el material que vaig reunint, tant del centre on estudio pastisseria com de llibres i revistes, esdeveniments... A més, el teu nom apareixerà al final de tots els meus videos, en "Agraïments", ja que t'estaré realment agraïda per la teva ajuda. Amb 3€ puc comprar ous, farina i sucre i ja tinc per a la base de més d'una elaboració! :D
3,00 € mensuals
Galeteta
A més de tot el que he mencionat al primer nivell, tindràs dret, un cop al mes, a demanar-me una recepta que vulguis que faci. La compartiré amb tu el més aviat possible!
6,00 € mensuals
Pastisset
Dret a tot l'especificat als dos nivells anteriors més la possibilitat de formar part d'un grup de Whatsapp amb mi i altres mecenes. Em podràs preguntar dubtes sobre les elaboracions per aquesta via. Podràs estar preparant un pastís, per exemple, i preguntar-me sobre la marxa com solucionar-ho si tens cap problema o com fer que la massa assoleixi una textura com la del meu vídeo si no et surt a la primera, etc. 
9,00 € mensuals
Crema Catalana
La Crème de la crème! Tots els avantatges anteriors i a més puc cuinar per a tu un pastís un cop cada tres mesos! Podrem parlar sobre quina mena de pastís vols i arribar a un acord, sempre que no sigui molt gran o em suposi una despesa excesiva. Si vols quelcom més especial amb ingredients de molt bona qualitat, pot ser un cada 4 o 5 mesos. L'única condició serà que visquis a Barcelona o rodalies (Màxim zona 5) o que et puguis acostar tu a recollir-lo. 
15,00 € mensuals
Croquembouche
21, el número de Dani Jarque. Com ell, mereixes una estàtua a mida real, o un pedestal o altar... Però, jo què puc oferir-te? Doncs, a més de tot el que ja he descrit en nivells anteriors, quan portis cinc mesos de subscripció, crearé un pastís o dolç per a tu, basant-me en els teus gustos (haurem de parlar, et faré força preguntes!) i te’l prepararé i entregaré. A més, compartiré la recepta única y exclusivament amb tu. Ni la penjaré a Youtube ni la compartiré amb altres mecenes ni res, serà teva!  
21,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual